Disclaimer

disclaimerVissa böcker är väldigt svåra att recensera, varje lovord riskerar att avslöja för mycket om bokens intrig. Disclaimer är en sådan bok. För varje sak jag avslöjar att jag älskar med den så avslöjar jag något som borde vara fördold för en framtida läsare. Så jag hoppar över det.

Disclaimer är initialt en bok om en kvinna som hittar en bok som väcker fasansfulla minnen. Sen är det en bok om det förflutna, om det som förtigs och tas för givet, om svek, tillit och hopp. Och om den allra mörkaste sorgen, den som förvrider.

Jag tycker förtvivlat mycket om Disclaimer. Det är en sån där bok som avslöjar ett nytt lager varje gång jag tycker mig ha fått kläm på vad som verkligen händer. Det går bara djupare och djupare och djupare. Det enda negativa jag har att säga är att det kanske tog en anings lång tid att få den första lilla inblicken i vad som hände och hänt, men det är helt ok, det är värt att vänta på. Väldigt värt.
[su_note note_color=”#dafdf5″]
DISCLAIMER
Författare: Renée Knight
Förlag: Etta (2015)
Översättare: Maria Bodner Gröön
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

2 svar på ”Disclaimer”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.