13 april 2024

30 bra saker: Oneliners och blinkningar

Ibland när en är riktigt, riktigt trött finns det bara en sak som hjälper. Det enklaste av enkla, det där som smyger sig fram bakom ryggen på en och visar sig vara bästa presenten – en blinkning till en trogen publik eller en vällevererad replik av oneliner-karaktär.

Min bästa leverantör av sådana har varit Joss Whedon, i väldigt många år. Och så är det fortfarande. Säsong 2 av Agents if S.H.I.E.L.D kryllar av dem. Som Coulsons reaktion inför den där kvarlämnade Grumpy cat-muggen och så Fitz helallvarliga Corpus diem – seize the corps-kommentar. Sånt som faller så uppenbart galet platt när en försöker återberätta det. Du behöver vara där helt enkelt, förlåt.

Supernatural bjuder också på en hel del sånt där, framförallt Castiel, när han ställs inför det faktum att han inte begriper en enda referens och tar på sig den tacksamma rollen att ifrågasätta allt vi tar för givet. En citatsamling hittar du här, också den helt meningslös om du inte besökt Supernatural-världen. Det här var alltså ett inlägg som helt enkelt inte ger så mycket till så många, men det är ju trots allt 30 saker som glatt mig vi pratar om här 😉

supernatural-the-best-quotes-from-dean-sam-castiel-crowley-and-bobby-344657

 

2 tankar på “30 bra saker: Oneliners och blinkningar

    1. Det är det, älskar att få känna mig inkluderad, som en i gänget och det är lite det de här grejerna gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.