30 bra saker: Alla dessa fantastiska boktipsare

En av de allra bästa sakerna med att skriva en bokblogg och få tillhöra bokbloggsmaffian är det där med att vi tar hand om varandra så fint, och sprider ordet om riktigt bra böcker. Under året har jag fått hjälp att navigera mig fram till fantasyvärlden, jag har fått tips om vilka böcker som egentligen är de bästa av Sarah Dessen och jag har peppats att läsa båda Jandy Nelsons böcker och inte göra som jag först tänkte stoppa vid en och spara den andra till sen. Det är sånt där som är ovärderligt. 

Jag älskar att få de där kommentarerna av stilen ”gillar du den här så tror jag att den här kan vara något för dig”. Och att kunna tipsa och fråga läsexperter om råd på deras egna bloggar. Min mest anlitade supertipsare i år har nog varit Carolina, hon är så himla bra på det här med att guida just mig. Hon har tipsat om historisk romantikserie (första boken recenserar jag här i eftermiddag), hon har guidat mig rätt i den oändligt stora värld som är Brandon Sandersons (det är inte hennes fel att jag inte hunnit läsa så mycket av allt det jag köpt), och hon har visat mig vägen in i änglalitteraturen (ja, Sharon Shinns Archangel är grymt bra!). Till exempel.

Tusen tack Carolina och alla ni andra mästartipsare, jag är så väldigt tacksam och glad att ni finns i mitt liv! Och jag hoppas att jag har kunnat skicka några lästips i rätt riktning under året också.

2 svar på ”30 bra saker: Alla dessa fantastiska boktipsare”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.