30 bra saker: Supernaturalhösten

Det är väl kanske någon sorts flyktmekanism. Att gå in och upp i något så totalt. Men så här har mina vardagar sett ut sen den där dagen i september/oktober när jag återfann Supernatural. Komma hem från jobbet, hjälpa med läxor, laga middag, kanske blogga lite samtidigt, äta middag, dricka kaffe, läsa några pliktskyldiga sidor i en bok. Sen ner under filten i sängen med surfplattan och Netflix och 1-3 avsnitt av Supernatural. På helgen är det ännu värre. Och alldeles, alldeles underbart. Verklighetsflyktigt, men alldeles tokgalet välbehövligt den här hösten.

Här hittar du länkar till alla mina Supernaturaltexter, om du vill inspireras att göra som jag…  Säsong 1 och Säsong 2 (som jag såg förra året), Säsong 4 [oktober 2015], Säsong 5 [november 2015], Säsong 6 [november 2015], Säsong 7 [december 2015], Säsong 8 [december 2015]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.