30 bra saker: Att resa bort

Idag reser jag mot julfirande och släkt och allt det där. Det är alltid en mysig, om än lång resa. Men jag har gjort andra resor i år också, väldigt bra resor.

I februari åkte jag en helg till Stockholm. Det är alltid bra att ha en resa inplanerad i vidriga februari… Under den helgen lyckades jag slarva bort min bloggdesign (fråga inte) och fixade den jag har nu. Jag promenerade, fikade och läste en massa. Det var fantastiskt mysigt alltihop.

I juni bodde familjen i svinkall (dubbla långkalsonger i sängen, då är det ruggigt!) stuga på Orust. Och hade det hur bra som helst. Jag morgonsprang och pratade med korna, skrämde halvt ihjäl mig med att läsa The Terror. Och så turistade vi förstås.

I augusti plockade jag med mig ungarna och åkte själv till en campingstuga några mil från där vi bor. Och det var en så himla bra, om än okonventionell, idé av mig. Jag var genomförkyld och febrig men barnen badade, jag läste, kraxade och umgicks. Så himla bäst!

I september åkte jag på bokmässan vilket jag redan berättat en massa om. 

På höstlovet ägnade jag och dottern en helg åt en egen resa, vi besåg Göteborg och ägnade oss åt härligt hotellhäng. 

Jag är egentligen inte så mycket för att resa, men visst har jag lyckats pricka in några riktiga fullträffar i år. Sanningen är ändå den att det jag tycker allra mest om är att få återvända hem. På söndag kommer vi hem igen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.