30 bra saker: Mina bokhyllor…

Åh mina bokhyllor. Mina fina, fina bokhyllor. My precioussss. I år har vi kompletterat med ännu en bokhylla och flyttat om lite för att få till det så bra som möjligt. Böcker har jag också köpt och varje gång jag känner mig lite instabil eller orolig kör jag en runda av omorganisation i hyllorna. Det är lugnande. Och se så vackra de är 😉

2 svar på ”30 bra saker: Mina bokhyllor…”

  1. Men åh vad fint! Böcker är ju typ bästa inredningsdetaljen som finns. En dag ska jag ha ett helt eget litet bibliotek. Ett rum i mitt hem bara dedikerat till böcker, det är min dröm.

    Svara
    • Jag håller med, bästa inredningsdetaljen ever! En bokhylla ger liv och karaktär åt ett hem. Jag drömmer också om ett rum modell större där böcker och bokhyllor kan få härja fritt och där man kan ha massor av riktigt sköna läsmöbler och lugn och ro. Ett eget bibliotek är verkligen en av mina drömmar för framtiden 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.