52 bra saker och ett riktigt gott nytt år!

De där 30 bra sakerna jag ägnat december åt, de var väldigt fina faktiskt. Det gjorde något med mig att leta fram dem ur minnesbanken, att rada upp dem och släppa dem fria. Jag vill inte att det ska vara slut på bra saker nu. Så jag bestämmer att det naturligtvis inte ska vara det.

Från och med idag tänker jag presentera minst en bra sak varje vecka, företrädesvis på fredagar*.

Idag är det dags för den första av 52 nya bra saker och det är inte svårt alls. Vi befinner oss nämligen mitt i min absoluta favorithelg, nyår. Igår spelade vi spel här, vi gick kvällslig tipspromenad, drack något bubbligt och åt väldiga mängder godsaker. Och idag gör jag inte många knop. Jag reser mig ur läsfåtöljen för att gå och krama någon av ungarna då och då, men i övrigt är det inte så mycket mer.

Nyår är min första bra sak 2016. Mer om min kärlek till den här helgen kan du läsa på Kulturkollo idag, där jag fått äran att inleda vår vinterordsserie.

Bild från Pippalou

* Också denna gång väljer jag att vara väldigt fri i tanken när det kommer till namngivandet av inläggsserien och hur många bra saker det egentligen blir (kör jag en i veckan lär det bli 53 i och med att jag börjar idag, men det kan ju hända att någon vecka vägrar bjuda på något positivt alls (vilket jag verkligen inte hoppas) och så tänker jag minst en grej per vecka. Jag tänker inte räkna i efterhand, men hoppas på känslan av att de bra sakerna är hundratals 🙂 )

22 svar på ”52 bra saker och ett riktigt gott nytt år!”

    • Det är jätteviktigt, och i alla fall jag har lätt att tappa fokus på det bra om jag inte påminner mig om att de finns. Kram

      Svara
    • Det är ju så, jag känner att jag behöver jobba lite för att hitta och lyfta fram allt det bra som faktiskt finns här. Och det ger så mycket tillbaka att ta sig tid att göra det.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.