21 april 2024

52 bra saker: Konsten att välja precis rätt bok att inleda ett nytt läsår med

I början var jag lite skeptisk till om jag verkligen skulle läsa Felicia Days You’ re never weird on internet (almost) allra först på det nya läsåret. Kanske borde jag välja en roman som verkade vara en fullpoängare eller något annat lite säkert. youre-never-weird-on-the-internet-almost-a-memoirDet är ju som vi alla vet väldigt viktigt det där att det börjar bra. Men jag körde på det osäkra och det var så sjukt bra gjort. Felicia Day kan vara världens mest inspirerande människa, jag känner nu när jag slagit igen pärmarna om hennes bok att jag kan åstadkomma vad som helst. Precis rätt känsla att inleda ett nytt år med om du frågar mig. Jag hoppas klara av att bära den med mig när vardagen börjar på riktigt nästa vecka. Veckans bra sak är inspiratörer, och den där känslan av att det kommer gå bra det här. En ordentlig recension av boken kommer om någon vecka när jag tänkt, skrivit och fått till den.

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 tankar på “52 bra saker: Konsten att välja precis rätt bok att inleda ett nytt läsår med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.