21 april 2024

Then comes seduction

Andra boken i serien om syskonen Huxtable och turen har kommit till lillasyster Katherine. Turen att övervinna svårigheterna och bli riktigt lyckligt gift alltså. För det kan det inte råda några tvivel om att hon ska bli, däri ligger liksom halva nöjet. Att vi vet och ändå knappt kan vänta till att vi ska få det bekräftat.

Hon skriver väldigt bra Mary Balogh. Lättsamt och roligt och med precis rätt mängd svärta. Och människorna är så omtyckningsbara, jag är helt kär i Katherine nu. Och så gillar jag Austenvibbarna, den där kusinen till exempel är väldigt lik de där obehagliga vesslemännen som Austen skriver så bra. De löjliga och livsfarliga typerna.

Jag har resten av serien liggande i en hög här hemma, väntandes på tider då jag kommer behöva drömma mig bort lite. Troligen blir de lästa förr snarare än senare, vi har ju till exempel en februarimånad på gång om bara tre veckor…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
THEN COMES SEDUCTION
Författare: Mary Balogh
Förlag: Bantam Dell (2009)
Del två i Huxtable-serien. Del ett First comes marriage
Köp den t.ex. här eller här.
Andra som skrivit om boken: Carolina läser[/su_note]

2 tankar på “Then comes seduction

    1. Åh hu! Men skämt åsido så finns det ju rätt många som gillar Svindlande höjder mer än vad jag gjorde 😉 Alla sätt att värma sig i vintermörkret är bra sätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.