Vad är det för fel på den här veckan?

Först David Bowie, som jag vet betytt oändligt mycket för många, som jag tyckte mycket om, beundrade och någonstans trodde var evig. Det var tungt. Men nu, idag, mitt i djupaste köldknäppen, när det är sådär frostfruset överallt att man (jag) inte orkar ens tänka på att gå ut. Då förlorar vi Alan Rickman… 

Jag har några människor jag inte känner som betytt väldigt mycket för mig, Freddie Mercury var en, Philip Seymour Hoffman var en och Alan Rickman var en. Sådana där människor jag inte riktigt kan förklara varför jag förälskat mig i men som likväl är viktiga. Jag kan omöjligen ta till mig att Alan Rickmans röst (den rösten!) tystnat. Omöjligen.

10 svar på ”Vad är det för fel på den här veckan?”

  • Han var en sån jag valt film efter, är han med så är det bra oavsett om filmen funkar i sig. Det känns verkligen sorgligt.

   Svara
 1. Förstår precis hur du känner dig. Älskade Alan Rickman och hans underbara röst. Älskade honom i Die Hard, som sheriffen i Robin Hood, Sense and Sensibility, Dogma, Love Actually och självklart i alla Harry Potter-filmerna.

  Svara
  • Det är fint ändå i eländet att vi har så mycket att gå tillbaka till. En favorit för mig är också att lyssna till honom framföra poesi (finns på youtube).

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.