52 bra saker: Fredagar!!!

Egentligen trodde jag att veckans bra sak skulle vara vardag. Jag brukar gilla vardag, rutiner och sånt, och det gör jag nu också. Men inte ska det väl vara såhär svårt att vakna på mornarna? Jag känner att jag inte riktigt kommit in i det vardagliga än (och den här veckan har ju inte samarbetat så bra heller, både Bowie och Rickman…) Men även om veckan varit lite intensiv, sorglig och chockartad och även om jag är trött så finns det förstås en riktigt bra sak att lyfta fram. Det är ju fredag! Också 2016 innehåller fredagar (tack och lov) och idag känns det som att jag får njuta den första på riktigt. Och sen blir det lördag och söndag och då får jag sova så länge jag vill och göra ingenting hela dagarna. Bra sak! Och godis, jag får inte glömma godiset (har lite rocky road kvar sen jul och det måste jag ju göra något åt, det kan ju bli gammalt annars…)!

Bild: Rocky road på väg att bli Rocky road (och jag inser när jag ser denna bild från 2014 att jag glömde slänga i Polly i 2015 års omgång. Måste jag kanske göra en ny för att rätta till detta misstag?)

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.