Och så levde de lyckliga

och-sa-levde-de-lyckligaAldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle läsa en bok av Lucy Dillon! Pga fördomar naturligtvis. Jag menar, de där fluffiga omslagen med hundar och glada kvinnor på… Hu! Men det var ju ändå jul, och Linda sa att den var bra och det är nyttigt att utmana sig själv ibland. Så jag lånade väl hem den då före jul utan att riktigt tro på det.

Men hon är bra Lucy Dillon. Jag gillar Anna, jag stör mig supermycket på Michelles ex och mamma (mamman!). Jag grävde ner mig i mysfluffet samtidigt som jag var sjukt arg samtidigt (Phil, så korkad han är!). Det kan inte bli så mycket bättre. Och så handlar den lite om jul (inte så mycket att det stör om en läser den resten av året), såna där jular som är svinjobbiga och supermysiga, samtidigt. Såna där jular som de flesta av oss “firar”.

Jag har redan reserverat nästa Dillon-bok på biblioteket. När livet börjar om som kommer på svenska i februari. Linda säger att den också är bra, och henne vet vi ju att det är bäst att lyssna på.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
OCH SÅ LEVDE DE LYCKLIGA
Författare: Lucy Dillon
Förlag: Forum (2013)
Översättare: Ann Björkhem, originaltitel: The secret of happily ever after
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

3 svar på ”Och så levde de lyckliga”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.