Kära Liv och Caroline

kara-liv-och-caroline-liv-stromquist-och-caroline-ringskog-ferrada-noli

Du: Om man (som du) är väldigt förtjust i Liv Strömquist men aldrig i sitt liv lyssnat på ett avsnitt av en podd för att intresse saknas och man således inte har någon koll på En varg söker sin podd – har man behållning av boken Kära Liv och Caroline då?

Jag: Ja, jag har behållning av boken. Det finns resonemang som lyfter, tankar jag inte tänkt men mår bra av att fundera lite kring, och så finns det formuleringar så roliga att klockorna stannar en liten stund (ibland är de dessutom roliga och hemska nog för att väcka funderingar kring vad jag skrattar åt egentligen). Jag tror att det nog är ännu mer givande för den som lyssnat på podden och har ett annat sammanhang. Kära Liv och Caroline är ingen oförglömlig bok jag kommer bära med mig genom livet, men som en sån där läsa lite varje dag när en roman känns övermäktig är den ypperlig.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
KÄRA LIV OCH CAROLINE
Författare: Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli
Förlag: Norstedt (2015)
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.