52 bra saker: ledig fredag!

Den här veckan har väl inte varit så mycket att hänga i julgranen om jag ska vara ärlig. Lynchmobbar, rasism, kvinnohat, you name it… Och mer vardagsnära förkylningar förstås, vad annat skulle man ägna vabruari åt? Men från den ljusa sidan då. Jag har sett en massa morgon-tv med barn nära, nära. Jag har försökt övertyga sjuklingar om att sjukdom bäst fördrivs med nyponsoppa och glass, misslyckats och själv fått ta mig an all nyponsoppa och glass. Såna saker. Och idag är det dags för ledig fredag för såväl mig som barnen. Och vi är lite friskare. Och solen skiner lite. Och hela helgen ligger framför oss med massor av ingenting planerat. Vi tar oss nog igenom den här veckan också…

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

3 tankar på “52 bra saker: ledig fredag!”

  1. Håller med, så mycket mörker just nu att jag själv grävt ner mig med Gregorböckerna. De visade sig vara rätt grymma de med trots att jag trodde mig vara safe med barnböcker. Icke. 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.