13 april 2024

Några bra saker till

Möjligen var jag lite negativ, eller svartsynt snarare, igår. Det händer förvisso så mycket skit ute och inne i världen att det är svårt att andas, men det händer ändå lite bra saker också. Faktiskt. I alla fall på det lilla och bloggpersonliga planet. Jag har ju glömt att skryta om den där Cision-listan över bok- och litteraturbloggar som jag är rätt stolt över att vara med på:

  1. Bokhora
  2. Kulturbloggen
  3. Feministbiblioteket
  4. Enligt O
  5. Breakfast Book Club
  6. Fiktiviteter
  7. Boktokig
  8. Bokomaten
  9. Lyrans Noblesser
  10. Och dagarna går…

Här finns en intervju med Marcus från Bokhora om bokbloggeri, och missa inte heller Enligt Os fina text om detsamma.

En annan stor och rolig sak under veckan var att vi på Kulturkollo fick äran att publicera en novell av Linda Olsson, en väldigt fin novell dessutom – läs den här. Och när du ändå är inne på Kulturkollo tycker jag att du ska passa på att läsa Annas intervju med författaren också.

2 tankar på “Några bra saker till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.