När livet börjar om

nar-livet-borjar-omDen här boken är som plåster för själen. Att få läsa om snällhet och genuint vänliga människor är vilsamt, men det är också en nyttig påminnelse om att sådana människor finns, att vänligheten existerar och trots allt är en rätt stor del av vår vardag, om vi bara öppnar ögonen och lyckas se den. Jag lägger undan den här boken med en känsla av att allt är möjligt och att jag kanske ändå kan våga tro på mänskligheten igen. Trots allt.

Jag har verkligen inget negativt att säga om den här boken, jag är helt förälskad i den och varenda (sånär som på en) människa som befolkar den. Libby som kämpar och biter ihop och är sådär reflexmässigt vänlig. Jason som är rätt bortklemad men godhjärtad. Margaret som är bästa (och värsta) sortens svärmor men väldigt bruten av sin förlust. Kvinnan de tar sig an efter olyckan. Luke, staden som är som en karaktär i sig (och vilken underbar karaktär, jag vill bo i den stan!) och så Lord Bob förstås (ja naturligtvis omfattas också hundarna av min kärlek).

När jag läste Och så levde de lyckliga i julas var det min första Lucy Dillon och jag blev rätt förtjust redan då. Nu är jag mer än så och jag har minsann redan spanat in en hel massa Dillon-böcker på storytel…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
NÄR LIVET BÖRJAR OM
Författare: Lucy Dillon
Förlag: Forum (2016)
Översättare: Ann Björkhem, originaltitel: One small act of kindness
Köp den t.ex. här eller här.
Andra som skrivit om boken: Enligt O.[/su_note]

4 svar på ”När livet börjar om”

  1. Jag har bara läst Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och den tyckte jag riktigt bra om. Nu när jag botaniserade på Bokus inför bokrean så upptäckte jag att de sålde alla hennes pocket för bara 39 kr styck 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.