52 bra saker: enkäter

Vet ni, jag tänker inte ägna ett till sånt här inlägg åt att ”det är rätt tungt just nu men snart blir det ljusare”. Jag går direkt på en bra liten grej som alltid får mig på bättre blogghumör – enkäter. Eller blogghumör och blogghumör, jag gillar dem i verkligheten också. Något av det bästa jag kan få med posten är en sån där riktigt tjock undersökning från SIFO 😉 

Helena återanvände i veckan en av mina riktigt gamla enkäter (den första att publiceras på hennes fenomenala blogg Dark places) och jag gör detsamma (galet hög igenkänning på det där med att fylla i Mina vänner-böcker själv (och som andra) förresten):

I dag:

… läser jag: nog ut Bad feminist av Roxane Gay. Tycker väldigt, väldigt mycket om den. Väldigt mycket. Skriva om den kommer jag att göra 8 mars.

… gör jag: inte många knop. Det har varit en lång arbetsvecka och än är den inte slut. Kvällen tillbringas med barn, filmmys och chips.

… ser jag: Filmmysfilm som jag inte får välja själv och kanske något Supernatural-avsnitt med maken (han är på säsong 5 och jag sympatitittar helt utan känsla för egen vinning, det är inte alls så att jag tvingat honom att återuppta tittandet nu sen jag köpt alla säsonger som försvann från Netflix 😉 )

…längtar jag efter: vårvärme, ännu fler kvittrande fåglar och en katt som låter mig sova om nätterna…

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.