Tips från igår

Hej sportlov (eller i alla fall enstaka sportlovsdag)! Jag är rätt trött just nu. I måndags jobbade jag till 20 och igår jobbade jag i och för sig lite kortare men ägnade sen några timmar åt att bokprata på bästa stället i världen – ett bibliotek förstås. Sent blev det och oerhört trevligt var det att delta i och bevista Bokmingel på Karlstad stadsbibliotek, jag hade ingen aning om att jag skulle tycka att det var så himla kul att prata inför ca 130 personer sådär. Men jag borde förstås anat, jag fick ju prata om bloggande och mina allra bästa böcker. What’s not to like? Inte konstigt att jag fick feeling 😉

biblioteksprat

Det här pratade jag om igår kväll:

En sjujäkla massa mörker och så några ljusglimtar till det. En bra bild av vad jag läser och gillar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.