52 bra saker: mars, sportlov och lärdomar

Här ligger hon och känner tacksamhet över veckan som varit…

Den här veckan känner jag för första gången på länge att det faktiskt finns bra saker att rapportera. Veckan har varit god mot mig. Inte bara har förfärliga månaden februari gått över i mars (det spelar ingen roll att mars bjudit på snö och annat vintrigt, nu är vi ändå officiellt på väg mot våren vilket gör livet lite lättare att leva), vi har haft sportlov också. Eller har. Särskilt sportigt har det inte varit och kanske inte heller så särskilt lovigt i och med att jag jobbat större delen av veckan men lite ledigt har jag klämt in med barnen och idag har jag en sån där helt kravlös ledighetsdag. Och i tisdags fick jag lära mig att jag tycker det är våldsamt kul att stå inför en massa människor och prata om böcker och bloggerier.

Många bra saker den här veckan alltså – februari är död, jag har haft lite ledigt och så har jag lärt mig nya saker om mig själv. Bra vecka!

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.