52 bra saker: en riktigt god bok

Den här veckan har varit rätt förkyld och jag känner mig inte frisk än så den där positiva saken kan inte bli känslan av att kvickna till efter en sjukdom (jag hoppas på det inför helgen men just nu är jag fortfarande lite för kraxig för att översköljas av friskhetslättnaden). Det bästa och mest bestående minnet från veckan är läsningen av den här boken. Rapport om hur fenomenal den är kommer om ett tag, men redan nu kan jag säga att det likt allt annat Pinborough skrivit är himla värt några timmar i läsdimman. 

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

4 svar på ”52 bra saker: en riktigt god bok”

    • Jag älskar hennes Language of dying och The death house, den här skiljer sig väldigt mycket från dem men är ändå väldigt bra. Ska försöka skriva ihop något snart…

      Svara
        • Mayhem har jag i hyllan och har tänkt läsa när jag blir sugen på något historiskt deckaraktigt men jag förstår att den är något helt annat än The language… Den här är mer åt Young adult-spänningshållet. Testa The death house om du gillade Language, den är helt annorlunda men har den där stämningen hon är så bra på.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.