En passion

Den här veckan kryddas av passioner på Kulturkollo och det är jag som är temageneral. Utmaningen går ut på att själv berätta om en passion i livet. När jag själv tänker att jag ska vara med så blir det snabbt lite svårare än det låter…

Vilken ska jag välja? Joss Whedon-samlingen som börjar bli rätt omfattande nu och som fört med sig såväl diverse superhjältar som tecknade serier? Doctor Who-samlingen där jag nu räknar in så gott som alla nya säsonger såväl som en tygdalek med röstkapaciteter och diverse faktaböcker? Hungerspels-besattheten som innehåller böcker, film och fanfiction? Mitt evinnerliga boksamlande i allmänhet eller Maria Lang-hyllan i synnerhet? Alla de här skådespelarna som jag tydligen måste se allt med och av? Nagellack? Litterära muggar? Det finns helt enkelt en del att välja på och det är kanske inte helt fel med mig vid Kulturkollo-rodret den här veckan ändå…

2 svar på ”En passion”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.