13 april 2024

Gregor och Gittan och till och med Beast quest…

image-711x460

Idag skriver jag på veckotemat Högläsning på Kulturkollo. Jag berättar om min högläsningskarriär kan man säga. Det blir lite bilderbokskärlek, lite Beast quest-hat och lite för lite Gregor. Just nu läser vi Gregor från ovanjord för barnen och jag älskar den. Barnen tycker också att det är olidligt spännande att följa Gregor och Boots äventyr med underjordarna. Jag tycker att det är alldeles underbart att få läsa en bok som flyter språkligt, och som inte suger på det könsstereotypa sättet (till skillnad från vissa andra evighetslånga serier).

Inlägget hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.