52 bra saker: Att hitta nytt

När jag var ung (ni vet då för länge sen) skrev jag en massa dikter och noveller som jag skickade kors och tvärs för att få folk att läsa, ibland blev jag publicerad, oftast inte. Sen dess har jag alltid gillat såna där små skrifter (tidskrifter ibland, ibland något annat) som publicerar okända tillsammans med mer etablerade, poesi med prosa med essäer med bilder med allt möjligt, jag gillar att det inte finns några gränser och bestämmelser. Och att jag kan hitta det oväntade och omvälvande där. 

De senaste veckorna har jag upplevt (läst är ett lite småttigt ord i sammanhanget) Constant reader #4 och Ordkonsts Loser-utgåva. Där finns några av En miljon ledsna flickor av Jessica Johansson och en deprimerande Karta över Skandinavien samt Island av Johanna Frid (Constant reader), där finns en resonerande text om Limp Bizkit (och Virginia Woolf, nästan…) av Mathias Alexandersson och en igenkänningsfylld text om att skriva och att omfamna (eller inte) sitt loserskap av Alice Hosa (Ordkonst), bland mycket, mycket annat. Älskar bredden, och det smala!

[su_note note_color=”#dafdf5″]
ORDKONST: LOSER

CONSTANT READER #4 2016

[/su_note]

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.