52 bra saker: En läsplatta

Nej, den ser inte mycket ut för världen men innanför de där turkosa pärmarna (älskar turkost!) väntar en hel läsvärd!

Ja, jag har påhejad av mina Kulturkollo-kompanjoner Carolina och Linda blivit med Kindle-platta. Det är en paperwhite-variant och den är alldeles, alldeles underbar (och livsfarlig ur tillgångs- och köpperspektiv men det kan vi ju fördjupa oss i en annan gång…).

Just nu läser jag Elizabeth Hands senaste Cass Neary-bok (lite seg inledning men det kan vara mer jag än boken) och Curtis Sittenfelds Stolthet och fördom-variant (so far riktigt, riktigt bra med precis rätta lättheten, humorn och stinget). Vi lär känna varandra på precis rätta sättet plattan och jag.

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

6 svar på ”52 bra saker: En läsplatta”

 1. SÅ fint med turkos fodral!! Jag känner mig lätt avundsjuk nu, och funderar på ett nytt i en annan färg (så att jag kan skilja mig från mängden lite mer, dvs mängden som i CarolinaLindasLilaFodral)

  Svara
  • Det var billigt också Carolina (runt hundringen) så du skulle kunna bygga upp ett bibliotek av färger och byta efter humör…

   Svara
 2. Åh, jag vill veta mer om plattan & fodralet. Mer + och – med att ha platta och vilken modell! Var köpte du det ursnygga omslaget?

  Svara
  • Det här är en Kindle paperwhite, sen tidigare har jag också en ”vanlig” läsplatta av märket Pocket book. Jag gillar min gamla platta mycket, använder den till bibliotekslån och så, men ville testa det här med läsplatta med bakgrundsbelysning. Fördelen med att ha en platta är att det får plats galet mycket böcker på dem och sen är det vilsamt att läsa på om man jämför med telefon och surfplatta, också med paperwhiten som har ljus. Fodralet köpte jag på en av alla dessa nätföretag som som säljer mobiltillbehör osv, googla bara på ”kindle paperwhite fodral” så får du massor av träffar, det finns väldigt dyra varianter men det här kostade runt 120 kronor.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.