52 bra saker: sommarlånetid

Ett bibliotek där jag jobbar ska hålla stängt en längre tid för att vi ska kunna plocka och packa och greja inför och efter att andra ska snickra och fixa och greja. Själva stängningen i sig är förstås ingen bra sak, men resultatet blir det förhoppningsvis. Och lånetiden, lånetiden vänner! Jag kan låna en bok idag och lämna tillbaka den i september. Och inte nog med det, varje bok jag bär hem nu är en bok som inte behöver packas och flyttas och grejas med. Så jag sparar min och mina kollegors ryggar (låt oss nu inte låtsas om att jag använder samma rygg för att bära hem böckerna…) och får ha böcker hemma oändligt länge. Böckerna på bilden utgör ungefär hälften av det jag lånat, hemma finns också en del Ann Cleeves som jag tänkte upptäcka i sommar, bland annat… Ingen ska komma och säga att jag inte tar ansvar!

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

5 svar på ”52 bra saker: sommarlånetid”

    • Stor applåd till dig! Jag blir också stessad av de kortare lånetiderna, de normala fyra veckorna går ofta bra men just nu har jag ett kortlån hemma där jag kämpar mer med att inte tänka på att den är reserverad och ska tillbaka än jag kämpar med boken 😉

      Svara
    • Det låter fint, för att få bautalånga lånetiden måste du åka till vår filial och låna, men vi har vanliga sommarlånetider på storbibblan också snart 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.