52 bra saker: att tagga ner

Jag vet inte om det är våren (eller ”våren” som den kanske ska kallas med tanke på temperaturen just nu) eller något annat, men jag är rätt rejält trött just nu. Och ni kanske har märkt att det inte händer stort mycket mer än enstaka recensioner här på bloggen för tillfället. Det är helt enkelt för att jag valt att lyssna på kroppen och huvudet och hjärtat och orken. Bloggen går in i sommarlättjelunk (=recensioner när jag vill och hinner och annat där de passar) redan nu och det är en bra sak, det ger mig tid och ork att koppla bort, slappna av och återfinna lusten. Jag har alltså inte gått någonstans, jag har bara lutat mig tillbaka lite. 

 

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.