52 bra saker: Att planera sommarläsningen

Att planera sommarläsningen är alltid en liten vetenskap, en väldigt trevlig vetenskap. Det brukar bli oändliga högar som jag inte ens själv tror att jag kommer komma halvvägs i. Förra året blev det rätt många tegelstenar som jag sparat på. I år har jag faktiskt ingen hög, men däremot lite lösa tankar. Jag vill läsa Strindberg tror jag, och så ska jag läsa om Löwensköldska ringen inför teater i Teaterladan med Västanå teater. Och så finns det några omläsningar jag vill göra. Mer specifikt än så är det faktiskt inte. Jag tror det löser sig. Det brukar ju göra det. Hur ser dina läsplaner ut?

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

8 svar på ”52 bra saker: Att planera sommarläsningen”

 1. Jag har börjat plundra mitt bibliotek och samlat på mig en ok hög:
  Flykten från läger 14 (Harden), Woolgathering (Smith), Sorgesång för easterly (Gappah), Fahrenheit 451 (Bradbury). Jag ska försöka hinna med några hyllvärmare från den egna bokhyllan också: Fishermen (Obioma) och Kriget har inget kvinnligt ansikte (Aleksijevitj).

  Svara
  • Det låter verkligen som en helt ok hög. Gappah och Aleksijevitj har jag läst och älskat, några av de andra står på min läsa i framtiden-lista 🙂

   Svara
  • Det låter också som en bra strategi, det är ju inte ofta en sitter bok- och rådlös för att en missade att planera sommarläsningen 😉

   Svara
 2. Jodå, jag har börjat fundera på sommarläsningen och i år blir det nog fokus på all läsa det som finns hemma, t ex olästa böcker från tidigare sommarläsningshögar ;).

  Svara
  • Haha, ja det borde nog jag göra också. Tittar jag på bilder av tidigare högar så ligger väl fortfarande hälften fortsatt oläst kan jag tänka…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.