En bokenkät

Den här veckan kör vi på temat Lånat, bytt och fåttKulturkollo. Det blir en hel del bibliotek men också annat. Och så har vi avslöjat att vi kommer finnas med på Bokmässan också i höst, med bokbloggsrum och roligheter. Mer om det berättar vi under veckan på bokmässans instagram så följ oss gärna där!

Veckans utmaning är en enkät på temat lånat, bytt och fått och här är mina svar:

Hur många biblioteksböcker har du hemlånade just nu? 25. Det är galet mycket, men det har med det här att göra.
Vilken var den senaste boken du fick? Jag får väldigt sällan böcker eftersom ingen törs köpa böcker till mig, jag är en sån där som redan har allt jag vill ha (tror andra i alla fall). 
Vilken var den senaste boken du gav bort? Monstret i natten och Nikkis dagbok, hur du gör din egen dagbok till mina barn.
Vilken var den senaste boken du bytte till dig och mot vad? Jag byter gärna bort böcker på exempelvis bibliotekets bokbyte, men jag försöker stå emot att få med mig något tillbaka. Jag behöver ju egentligen inte öka samlingen.
Vad läser du just nu och hur fick du tag på den boken? Jag slalomläser Sagan om Turid: Krigstid (recensionsexemplar från förlaget), Simma med de drunknade (e-bok från biblioteket) och Svart som natten av Ann Cleeve (lånad på biblioteket).

10 svar på ”En bokenkät”

    • Ja det är lite väl mycket och enbart beroende på den där biblioteksflytten och tre månaders lånetid. Annars brukar jag ha en gräns vid tio 🙂

      Svara
    • Det är faktiskt väldigt lyxigt det där att kunna låna på sig en rejäl hög och behålla den över sommaren 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.