How to seduce a band geek

how-to-seduce-a-band-geekJodå, jag gillade ju (förvånat och lite motvilligt) första delen i den här serien, How to date a nerd, och jag var naturligtvis tvungen att läsa vidare. 

How to seduce a band geek är fånig på det sättet att historien är lättutlistad, språket är superirriterande, det är 1) så som ungdomar faktiskt pratar eller mer troligt 2) så som författare tror att ungdomar pratar. Slang som jag misstänker gick ur modet för ett tag sen…

Det jag gillar är att vi igen får en ungdomsbok från Cassie Mae där de där könsrollerna inte är cementerade, där tjejer kan (och vet att de kan), där killar får lära sig att de gått på en myt och nit när de fostrats in i en patriarkal mansroll. Inte uttalat förstås men det är faktiskt i grund och botten det det handlar om.

Det är långt ifrån perfekt det här och den här gången blir et fåniga lite för mycket för mig, men det är ändå befriande långt bort från dåligt. Det finns en del tre i serien också, men den lämnar jag nog till den riktiga målgruppen tror jag…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
HOW TO SEDUCE A BAND GEEK
Författare: Cassie Mae
Förlag: Swoon romance (2014)
Del 2 i How to…-serien. 
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.