Att hitta en ny favoritförfattare, och tröttna…

Jag vet inte hur det är med er men jag blir ibland oändligt trött på mig själv.

cold-hearted-rakeFör några veckor sen hittade jag en ny romanceförfattare på Storytel, två böcker av Lisa Kleypas som jag slängde mig över. Först ut var Cold-hearted Rake om Kathleen som precis blivit änka och som dras in i Devon Ravenels liv när han ärver och tar över hennes döde makes egendom. Det är allt det klassiska – antagonism, passion, undangömd kärlek och åtrå. Det är rätt mycket sex också, men ganska bra sådant. Det är på det hela taget väldigt bra och tolv timmar går oerhört fort när man lyckas få till kanske fyra timmars lyssning per dag…

Del två heter Marrying Winterborne och handlar om Helene och Rhys som förlovade sig i första boken men som skildes åt av så kallade omständigheter. Nu ska de få ihop det igen. Till en början är det bra, men väldigt snart utvecklar det sig till en enda lång sexscen och efter två lyssnade timmar känns det som att de haft detaljerad och hest viskande sex i en och en halv. Så är det nog inte men jag orkar inte med dem. Så jag pausar nog lite och sparar till tider när allt jag vill ha är lite passion (eller så spolar jag fram en bit).marrying-winterborne-lp

Nåja, jag blir ändå lite trött på mig själv som slukar en bok och sen slänger mig över del två när jag egentligen vet att jag borde vänta en liten smula för att undvika mättnaden som infinner sig säg två timmar in i bok nummer två…

Och nu glömde jag nästan det viktigaste, uppläsaren! Mary Jane Wells är fantastisk! Hon gör röster till alla karaktärer utan att det blir ett dugg teatraliskt och hon får till och med maratonsexet att bli nästan spännande. Hon är magisk och jag funderar allvarligt på att lyssna till allt hon läst in nu, det är bara det att det är romance i samma skola och jag tror att jag ska pausa lite först. Lära av mina misstag…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
COLD-HEARTED RAKE (/MARRYING WINTERBORNE)
Författare: Lisa Kleypas
Förlag: Harper Collins (2015/2016)
Inläsare: Mary Jane Wells
Del ett och två i serien om familjen Ravenel[/su_note]

2 svar på ”Att hitta en ny favoritförfattare, och tröttna…”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.