52 bra saker: böcker och bär

blueberries-690072_640

Förra veckan blev det ingen bra sak på grund av död, begravning och en massa dåliga saker. Visst finns det ljus i mörkret och allt det där, men att publicera en av 52 dyrbara saker en begravningsfredag kändes fel. Så det blir två den här veckan istället.

Bra sak 1: Ett sagolikt läsflyt. Med det menar jag inte att själva läsningen går extrasmidigt utan att jag kommit över några riktigt fantastiska böcker på slutet. Jag tänker främst på Flickorna av Emma Cline (recensionsdatum är först 8/9 men jag kan säga redan nu att det är en av årets bästa) och Malin Persson Giolitos helt fenomenala Störst av allt. Jag har också läst Elizabeth Hands Wylding hall (fantastiskt vilsamt obehaglig) och Grief is the thing with feathers av Max Porter (egentligen obeskrivlig men fantastisk) de senaste veckorna. Recensioner kommer vad det lider.

Bra sak 2: Blåbär. Fem steg utanför dörren. Bara att gå ut före frukost eller plocka några enstaka som humörhöjare på väg ut på morgonlöprunda. Och många finns det också. Typ en miljon bra saker i en skog nära mig.

Det här är två av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

4 svar på ”52 bra saker: böcker och bär”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.