52 bra saker: En bloggfödelsedag

file0001328197195

Den sorgligt negligerade bloggfödelsedagen har än en gång passerat utan pompa och ståt. I söndags var det prick sju år sen jag skrev det första inlägget här på Fiktiviteter. Tanken svindlar verkligen, sju år, det känns som två och tjugotvå. Jag är fortfarande väldigt förtjust i min lilla skriv- och läsplats på nätet, även om jag inte hinner ha så många idéer och aktiviteter längre. Det är nog en annan blogg nu än för säg tre år sen och förhoppningsvis ser den återigen lite annorlunda ut om ett år. Hipp hipp hurra för det!

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 tankar på “52 bra saker: En bloggfödelsedag”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.