52 bra saker eller i alla fall några små

Ibland glömmer jag bort att leta efter bra saker i vardagen. Jag kan bli lite neggig och tappa bort mig helt enkelt. Idag är en sån där dag då jag kommer ihåg hur man gör igen. På dagens mentala lista över riktigt bra saker finns än så länge:

  • Den där stunden efter löpturen när jag går i skogen på väg hem och inser hur vackert det är när solljuset söker sig in mellan träden. Och temperaturen är precis lagom för att kyla av men ändå värma.
  • Att sitta i solen på balkongen med kaffekoppen. Utan några måsten eller borden. Bara andas.
  • Uterumsläsning med katt.

Och dagen har precis bara börjat (typ)…

 

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 tankar på “52 bra saker eller i alla fall några små”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.