Mot verkligheten?

sigtunaJag tillhör de där jobbiga typerna som fortfarande har semester, veckan ut hänger jag mig åt långsamt kaffedrickande och morgonbok och sånt. Men sen drar det igång igen, livet, verkligheten, vardagen. Visst ser jag inte alls fram emot, som tidiga morgnar och gympapåsar. Annat, som vardagsrutin och höstmys kan jag längta till. Och så ska jag på Sigtuna litteraturfestival för första gången. Kulturkollo är med och bokcirklar om Linda Olssons En syster i mitt hus på söndagen (häng med och nätcirkla med Kulturkollo läser dessförinnan!). Jag tänker ägna mig åt barnaktiviteter och familjehäng framförallt, men lite annat litterärt och festivaligt blir det också förstås. Det ser jag fram emot.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.