Vi tar det en gång till, med glädje!

Vet ni vad, det blev väl ändå lite tråkigt det där att jag gömde det fina med Bonniers Bokklubbar val av Fiktiviteter som en av de 11 bästa bokbloggarna i ett så tråkfokuserat inlägg häromdagen. Jag blev på riktigt glad över det, inte minst med tanke på att det varit rätt motigt på slutet och att bloggorken sinat. Det är uppskattning som denna, och gemenskapen bloggen gett mig, som inspirerar mig att redan nu tänka vad jag vill skriva här framöver, så snart jag orkar

Mina 10 kollegor bland de utvalda är flera gamla favoriter och en hel hög nuvarande och före detta kulturkollare: Sincerely Johanna, Bokhora,Enligt O, Jennies boklista, Beas bokhylla, Hyllan, Litteraturkvalster och småtankar, Bokstapeln , Bokomaten – många av mina egna absoluta bloggfavoriter, fint sällskap! Motiveringen till varför jag hamnade i detta sällskap gjorde mig riktigt glad och lyder som följer:

4 svar på ”Vi tar det en gång till, med glädje!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.