Meant to be

meant-to-beDet händer rätt ofta att jag låter mig styras av Goodreadsrekommendationer när det gäller ungdomsromantik, köper hem en hög och medvetet “glömmer bort” dem tills de behövs. Ibland bara måste man.

Och så läser jag, jämför med Stephanie Perkins (och, orättvist eftersom det inte är riktigt samma genre, Sarah Dessen) och finner dem inte alls lika bra. Ibland är det rätt bra ändå, trots att de inte når upp till Lola och gänget. Meant to be är en sån bok, inte fantastisk men ändå ungefär det jag hoppades när jag plockade den från hyllan. Möjligen är den lite för seg på mitten, möjligen är det lite för lätt att lista ut hela kedjan av sammanhang men karaktärerna är söta, London är magiskt och slutet är ganska bedårande.

Det är himla bra det där jag gör när jag köper på mig en bunt sånt här och i alla fall prickar in några guldkorn. Dags att fylla på snart igen…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
MEANT TO BE
Författare: Lauren Morrill
Förlag: Ember (2012)
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.