Välkommen december och alla bra saker!

I år blir det förstås ingen kalender i december, bara tanken får mig nästan att spontansomna. Men. Jag är lite ledsen över att jag inte orkade med alla de där bra sakerna jag höll på att räkna upp och kände mig tvungen att släppa i somras. Eftersom vintern är väldigt mörk och världen helt obegriplig just nu känner jag att jag gärna vill fullfölja, jag vill ge oss 52 bra saker att se tillbaka på från det här året. Särskilt från det här året som varit så synnerligen förfärligt på så många plan. Jag har några bra saker kvar att rapportera, en del årsbästa-saker och en del mer vardagligt. Allt väldigt tillbakalutat och är det så att jag inte orkar/hinner/vill skriva ner alla bra saker innan månaden är slut kör så jag vidare i januari.

Det här är en del av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.