52 bra saker: Ut och gå och andas

img_20161027_165412Jag har alltid tyckt om att promenera och den här hösten alltså, som jag promenerat! I utmattningen har det blivit en ventil, att släpa sig ut på en runda i skogen för att få lite luft och att få andas den ordentligt. Ibland har jag gått för att alla säger att det är så himla bra för mig, ibland har jag gått för att få lugn och ro och tystnad, ibland har jag gått bara för att kläcka ett ägg i Pokémon go, men för det mesta har jag bara gått för att jag velat. Och varje gång har jag känt mig lite starkare när jag kommit hem. Lite mer benägen att klara ett läxförhör eller middagslagning eller att sitta upprätt någon timme till. För den som vill se bilder från dessa promenader rekommenderar jag mitt instagramkonto, för den som är ointresserad av sånt rekommenderar jag verkligen inte mitt instagramkonto 😉

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 svar på ”52 bra saker: Ut och gå och andas”

    • Tack! Jag har alltid älskat promenader, men nu mer än någonsin eftersom de ger mig chansen att bara existera på ett nytt sätt. Det finns ingen prestation i en långsam promenad. Och det osnöiga vädret vi haft här har dessutom möjliggjort mina älskade skogspromenader väldigt länge 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.