52 bra saker: Årets julroman

IT_must_have_been.jpgJag är ingen van julboksläsare (vill ni ha tips på julböcker bör ni hälsa på hos Lotta eller läsa Annas och Ulricas konferens på Kulturkollo), förra året läste jag Lucy Dillons Och så levde de lyckliga (jättebra!), något år innan läste jag Dash och Lilys utmaningsbok (också väldigt fin) och nu har jag precis avslutat den här.

It must have been the mistletoe är precis vad i alla fall jag vill ha såhär runt jul. Mys, romantik, lagom rörig men kärleksfull familj och fantasieggande miljö (Cornwall!). Det är inte fantastiskt på något sätt (och inläsningen är väl sådär, men inte hemsk), men det är bra nog, det är lagom, det är avkopplande och det är jul. Har du åtta timmar att lyssna i helgen så rekommenderar jag den absolut, om du är ute efter detsamma som jag.

Har du större julläsningsvana än jag? Vilken är din bästa bok som utspelar sig i juletid?

[su_note note_color=”#dafdf5″]
IT MUST HAVE BEEN THE MISTLETOE
Författare: Judy Astley
Förlag: Random house UK (2014)
Inläsare: Julia Franklin[/su_note]

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 svar på ”52 bra saker: Årets julroman”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.