52 bra saker: Mellandagar

“Mellandagar” låter egentligen rätt trist, men faktum är att de är nog är mina allra bästa dagar. Lugnet, kravlösheten, myset. Det överblivna godiset…

Rocky_road.jpg
Rocky Road för några dagar sen innan den blev Rocky Road

Det här är en av mina 52 bra saker 2016! Alla bra saker hittar du här.

2 Replies on “52 bra saker: Mellandagar

  1. Precis! Nattlinne fram till lunchdags. Goda rester till middag. Onödigt mycket sötsaker i vackra skålar. Intelligensbefriade amerikanska komedier på teve, att skratta högt åt. Böcker att läsa utan en tanke på allt annat som borde göras. Inga telefoner som ringer, inga möten inbokade. Bara vara.

    1. Det är en sorts himmelrike helt enkelt och trots att de där mellandagarna nu är officiellt över så försöker jag plocka med mig det jag kan in i det nya året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.