At last comes love

Jag vet inte vad det är, om det är boken som faktiskt är lite trist, babblig och irriterande efter inledningens virvlande händelseutveckling (från mitten känns det som att de gör så dumma saker och tar så lång tid på sig att komma på hur de borde gjort från början och så pratar de inte med varandra, bara lite sådär på ytan, sjung ut för sjutton!). Den Mary Balogh jag känner brukar inte vara sån. Men det kan vara jag också, det kan vara min långsamma läsning och min oförmåga att koncentrera mig och engagera mig som gör att det tog mig flera månader att läsa ut och som förde med sig att jag aldrig riktigt fastnade för den. Jag vet inte så vi lämnar det där. Jag har älskat de första två delarna i serien och jag kommer säkert älska nästa del. Det här var nog bara en synnerligen tillfällig tillfällighet.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
AT LAST COMES LOVE
Författare: Mary Balogh
Förlag: Bantam Dell (2009)
Tredje delen i serien om syskonen Huxtable. Del 1: First comes marriage Del 2: Then comes seduction
Köp den t.ex. här eller här.
Andra som skrivit om boken: Carolina läser[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.