En ny och fräsch utmaning och så lite film

Ny månad, nystart för Kulturkollo med nytt tema, ny veckoutmaning och allt. Temat är ”Nytt och fräscht” och utmaningen lyder som följer:

Vilka 3 kulturella upplevelser under 2017 längtar du efter?
1. Jag skriver om film på Kulturkollo den här veckan och listar där en hel del jag ser fram emot framöver. Av de nämnda finns det en särskild som jag längtar totalt utan förbehåll efter att få sjunka in i biomörkret med, Dumma mej 3 faktiskt. så mogen är jag.
2. På ett högeligen obekräftat ställe har jag hittat en antydan om att Hilary Mantels tredje bok om Cromwell kan vara på gång fram emot slutet av sommaren. Jag vågar inte tro på det förstås eller egentligen börja längta, men jag hoppas!
3. Jag längtar efter att få ta mig ut i världen igen, att orka göra och uppleva saker. Eftersom jag tänker fortsätta vara bättre på att inte planera allt så detaljerat och intensivt hoppas jag på många spontana kulturupplevelser. Mycket jag just nu inte vet att jag längtar efter, längtar jag alltså efter.

 

8 svar på ”En ny och fräsch utmaning och så lite film”

  1. Jag har precis läst ut serien Det mörka tornet av Stephen King och ser fram emot filmen senare i år. IT ser jag också fram emot mycket, gillar första halvan av gamla tv-serifn mest. Och barnskådespelare är det ju också i Stranger things säsong 2 som trailer tydligen släpps imorron. Pepp!
    Hoppas också på många bra böcker av både gamla och nya författare. Nu i februari kommer både bok av Liane Moriarty och en tv-serie baserad på Stora små lögner. Dubbelpepp!!

    Svara
    • Jag har ju inte sett Stranger things än, men alla pratar så lyriskt om den så jag måste nog snart. I lagom tid till säsong 2 kanske till och med 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.