Vad hände med Rachel och Ben?

Ni har väl inte missat att Mhairi McFarlane skrivit en fortsättning på You had me at hello? Den heter After hello och hälsar på hos mångas favoritpar Rachel och Ben två år efter det som hände i den där första boken. 

Rachel och Ben är som sagt mångas favoritpar ur Mhairi McFarlanes produktion. Inte mitt dock. Av hennes fyra böcker är nog You had me at hello den jag fastnade minst för. Med det naturligtvis inte sagt att jag inte slängde mig över den här långnovellen när den kom, men däremot sagt att jag gärna ser att vi hälsar på de andra karaktärerna från de andra böckerna också vad det lider.

After hello är som sagt en långnovell, den finns bara i e-boksform och är gratis att ladda ner. Den är väl värd en lässtund, inte minst för att få återse alla i kretsen kring Rachel, och så är det förstås Mhairi språk och humor som alltid gör allt hon skriver läsvärt. Också när det inte är fantastiskt. Det här är bra som det är, men det är naturligtvis inte som att läsa en av hennes romaner. Det är lite mysigt, lite roligt och trevligt i väntan på en ”fullängdare”.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
AFTER HELLO
Författare: Mhairi McFarlane
Förlag: Harper Collins (2017)
Fortsättning på You had me at hello[/su_note]

2 svar på ”Vad hände med Rachel och Ben?”

    • Oj, svår fråga… Jag lutar nog åt Anne Elliot och Frederick Wenthworth i Jane Austens ”Övertalning” tror jag. De är himla fina.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.