Ett litet glädjepiller

Det är alltid roligt att få bekräftelse, och särskilt när det man får bekräftelse för är något man blivit lite osäker på. Jag bloggar för min egen skull, men också för alla som vill läsa och jag vill gärna att många ska läsa för jag är pretentiös nog att tro att jag i alla fall ibland har viktiga saker att säga. Efter en vinter som denna med utmattning och nypåbörjad rehabilitering är det mycket som inte fallit på plats igen. Visst läser jag (!) och visst har jag saker att säga om det jag läser, men jag känner inte riktigt självförtroende i att jag kan säga det på samma sätt som förr. I det läget är det himla kul med den bekräftelse som kom häromdagen i och med min fjärdeplats på Cisions bloggtopplista. Och som om det inte var nog så har jag klättrat på listan vilket känns väldigt fint ett år som detta. Och sällskapet är förstklassigt. En mycket fin och välbehövlig energiboost såhär i slutet av tråkfebruari. Hurra, hurra!

2 svar på ”Ett litet glädjepiller”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.