The governess affair

Carolina har redan sagt det, The governess affair är verkligen den perfekta romance-läsningen – historisk, romantisk och tät. Det där sista beror förstås på att det här är en novella på 150 sidor vilket inte tillåter utsvävningar. Det är bara att gå rakt på kärnan som gäller och det gör Courtney Milan så bra.

Jag gillar huvudpersonerna så himla mycket, såväl Serena Barton (den före detta guvernanten som hamnat i svårigheter och protestsitter på en bänk utanför obehagliga hertigens hem och kontoret som tillhör) Mr Hugo Marshall (som alltså jobbar åt obehagliga hertigen som försatt Serena i svårigheterna och åläggs att lösa krisen/göra sig av med tjejen). Jag gillar deras relation och sättet de pratar med varandra. Och kärleksscenen med hårnålarna. Och…

Jag ilar till kindleaffären och köper hela serien nu jag, vi hörs om ett tag.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
THE GOVERNESS AFFAIR
Författare: Courtney Milan
Del 0,5 i serien The brothers sinister.
Finns för gratis nedladdning här.
Andra som skrivit om boken: Carolina läser[/su_note]

3 svar på ”The governess affair”

  1. Åh, den är så bra! Och nu påminner du ju mig om att jag ju också rände till Kindleaffären och köpte hela boxen… men att jag inte har läst längre än bok 1. Har glömt av! och måste genast återuppta läsningen.

    Svara
    • Det är lite som en bortglömd påse godis (om nu sådana existerade) som plötsligt uppenbarar sig i köksskåpet att komma på att man har böcker man glömt bort 🙂 Jag hoppas verkligen på att resten av serien är i alla fall någotsånär lika bra som inledningen.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.