Lite om stickning

Idag skriver jag om stickning som hobby på Kulturkollo.

Bland annat ser jag mig tvingad att skriva såhär om mitt livs andra Knit lit-upplevelse, tråkigt när den första var så bra

”Mitt andra försök med Knit lit förde mig till en ungdomsbok, How to knit a tangled mess av Rachel Elisabeth Cole, och den var inte alls bra. Med en story som bygger på att en tjej av misstag blivit anmäld till ett stickningsmaraton för att imponera på en kille kan det ju inte bli annat än fånigt. Särskilt som hon måste lära sig sticka kvällen innan… Det känns inte heller som att författaren själv har någon särskilt nära relation till stickning, vet hon ens hur det går till? Nej, hu!”

[su_note note_color=”#dafdf5″]
HOW TO KNIT A TANGLED MESS
Författare: Rachel Elisabeth Cole
Förlag: Tangled Oak Press (2014)
Del 2 i en serie[/su_note]

2 svar på ”Lite om stickning”

  1. Det här har ingenting med någonting att göra, men vill bara säga att VAD KUL att din bokblogg piffat till sig och ser så annorlunda ut! Mycket lättläst och överskådlig!

    Svara
    • Tack, vad roligt att du gillar det nya! Jag behövde byta mitt gamla tema eftersom det inte verkar uppdateras längre och då ville jag att det ska vara tillgängligt och lättmanövrerat så jag blir väldigt glad att du upplever det så 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.