Ett nytt försök

Det är ett tag sen nu, men det känns som om det är dags för nya tag med bautaprojektet A Song of ice and fire. Anledningen till att jag slutade senast var nog att jag blev sur när boken lämnade en karaktär och gick till en annan precis när jag fäst mig vid hen. Sen gjorde jag ett försök med tv-serien men blev sur och rätt uttråkad av alla bröst som slängdes in helt oprovocerat. Det funkade inte riktigt på mig och jag såg nog inte klart första säsongen. Men vissa personer har legat där och gnagt, såna som jag redan är lite nyfiken på att följa. Som Arya, Cathelyn och Sansa, Petyr Baelish och Tyrion Lannister. Jag vet rätt mycket om vad som händer dem i tv-serien, men kan nu inte hålla mig borta från böckerna längre. 

Mitt projekt (för naturligtvis måste jag göra ett projekt av det) är nu detta: att läsa de böcker som finns i serien och se alla säsonger innan sista säsongen har premiär, det verkar som att jag har något år på mig. Vi får väl se hur länge det håller innan jag blir sur igen 😉

6 svar på ”Ett nytt försök”

    • Ja, det brukar vara så, mycket måste ju bort eller smältas ihop för att få plats i en tv-serie och då måste något gå förlorat, görs det rätt kan det ju förstås också vinnas på det.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.