Att börja fel

Ibland blir det verkligen helt fel…

Först blev det fel författare. Jag skulle låna med mig en bok av den där författaren så många tipsat mig om. Peter Robinson. Peter Robinson? Nej, det var visst Peter James det skulle vara…

Men då hade jag ändå börjat läsa när jag insåg det. I första boken i serien om Alan Banks, En ovanligt torr sommar. Men sen kröp det fram att det inte alls var första delen utan den första översatta. Det finns nio böcker före, och en förhistoria som jag insåg att jag vill ha först.

Så jag gav upp boken efter femtio sidor, inte för att den är dålig utan för att den är fel. Jag får ta nya tag någon annan dag, i rätt ände…

2 svar på ”Att börja fel”

 1. Hej! Jobbigt när sånt händer… Om alla engelsmän bara slutade ha förnamn som efternamn och efternamn som förnamn!
  Tänkte bara slänga in ett hej, för jag har precis börjat bokblogga igen efter några års uppehåll! Jag hade så himla många kul bokbloggskontakter förr, men alla verkar ha slutat de också! Så trist. Vore kul att ha lite kontakt med resten av bokbloggsvärlden nu, men jag har lite svårt att hitta.. Hej i alla fall!

  Svara
  • Ja, visst är det mycket osmidigt av dem!

   Välkommen tillbaka till bokbloggsvärlden, det är ju alltid väldigt trevligt här inne även om jag förstår att det är svårmanövrerat i ”början”, många har som du skriver slutat. Ett tips är att hänga med på någon veckoutmaning för att få en liten rundtur bland bloggar som är aktiva. Lyrans noblesser kör vidare på sin tematrio och vi på Kulturkollo publicerar en ny utmaning varje tisdag där många brukar delta. Och som sagt, varmt välkommen tillbaka!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.