31 bra saker: Lussefritt 2017

Nej, jag hatar inte Lucia alls, jag tycker till och med att det är en väldigt fin högtid. Men i år skänker jag ändå en tacksam tanke till planeringens gudinna som styrt så att mina ungar inte har lusseframträdande. För att jag då slipper delta i den evigt pågående diskussionen om vem som får och inte får vara vad i luciatåget, för att jag slipper tvinga ovilliga människor att klä ut sig och sjunga sånger, för att jag bara kan stanna hemma och slå på tvn, äta lussekatter och lyssna på luciasånger i frid. Och trycka i mig Vitklädd med ljus i hår till den varma morgonchokladen förstås.

Det här är en av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.

4 svar på ”31 bra saker: Lussefritt 2017”

    • Jag håller med dig, alla som vill ska inkluderas i luciafirandet och jag tycker också att det finns utrymme för att göra det på sitt eget vis utan att det för den skull förlorar i stämning. Lucia är en av mina finaste högtider när jag får ta det lite på mitt sätt.

      Svara
    • Ja, nästa år är det dags igen för oss också och då blir det också fint förstås. Men det var onekligen väldigt skönt i år att njuta lucia lite mer lugnt.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.