31 bra saker: Längtan

Det finns förstås oändligt mycket att se fram emot. På ett fiktivt plan är min längtan dock ganska begränsad. Visst ser jag fram emot visst i vårutgivningen och så, men min hjärtslitande länganslängtan lägger jag på en enda bok. Jag har ju läst någonstans att Hilary Mantel ska komma ut med sin sista bok om Thomas Cromwell under 2018. Nu hittar jag inte några uppgifter alls om det, men jag vägrar att ge upp. Jag hoppas fortfarande att 2018 ska bli året då jag läser om Wolf Hall och Bring up the bodies (kanske i de svenska översättningar som ligger hemma och väntar olästa) för att på bästa sätt förbereda tredje bokens ankomst. Kanske ser jag om tv-serien också, för att tagga inför den säsong vi lovats baserad på den mytiska tredje boken. Det är inte heller omöjligt att jag börjar planera ny semesterresa till Stratford upon Avon för att se pjäsversionen av nämnda bok några år fram i tiden, man kan aldrig planera för länge…

Jag ser också fram emot Jessica Jones andra säsong (som släpps 8 mars, när annars?), men mer på ett normalt sätt, utan hysteri och allt det där…

Längtan (och naturligtvis framförallt tredje Cromwell-boken) är en av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.